• Fresh
49mm ND Filter Fader Neutral Density Verstelbare ND2 tot Variable Filter

49mm ND Filter Fader Neutral Density Verstelbare ND2 tot Variable Filter

Rating 
€ 6.00
€ 6.79
-12 %

Productcijfer
Op Voorraad


beschrijving kenmerken
1. 100% Nieuw en Hoge Kwaliteit.
2. Biedt ND2-ND400 neutrale dichtheid.
3. Smooth roterende om gewenste dichtheid.
4. ND filters (Neutrale Dichtheid) verminderen de hoeveelheid licht die de film zonder dat de kleur. kan worden om enable sluitertijden. ook kan worden om beter onderwerpen scheiden van de achtergrond doordat grotere openingen, effectief afnemende scherptediepte. geweldig voor portretten en outdoor scènes.
5. Slim profiel ontwerp. dunne filters zijn essentieel voor vermijden vignettering bij opnamen breder hoeken.
6. Dit filter is gemonteerd op een roterende frame zodat de gebruiker bepalen de gewenste hoeveelheid lichtdoorlatendheid door roterende de filter.
7. Deze filters zijn dubbel schroefdraad waardoor extra filters worden gemonteerd over elkaar.
8. Gebruik een op alle tijden beschermen uw delicate lens van vuil, krassen en accidentele schade. beter om krassen of breken een filter dan een dure lens
9. Grote diafragma is beschikbaar creat scherptediepte gemakkelijk.
10. Geschikt voor dynamische scherm, watervallen, streams, golven, etc.
11. Filters Frame is gemaakt van aluminium. Multicoated lens voor verminderde lens flare en ghosting veroorzaakt door reflecties.
OEM zijn Welkom! kunnen we de klant artwork en logoalgemenemateriaalmetalen, glas Types ND Filter Filter Diameter49mm Size5.7*5.7*0.8 cmgewicht21.5g Pictures
verzending1.China Post Gewone Kleine Packet Plus Kan alleen worden getraceerd in China en geen gedetailleerde tracking informatie in uw land.2.EMS, DHL, UPS, TNT of Luchtpost voor verzendmethode zijn voorzien.3. gratis verzending : gratis verzending selecteren landen & verschillende verzending manier. controleer de en Verpakking lijst voor details.4. levertijd : EMS, UPS, DHL, Fedex en TNT : 3-7days. In zeldzame gevallen de strenge maat afstanden zal de levertijd een beetje langer, patient.5.We niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, vertragingen of andere problemen die de verantwoordelijkheid van de lijndienst.6.invoerrechten of vergoedingen zijn de kopers verantwoordelijkheid.7.controleer uw ADRES zorgvuldig wanneer verwerking bestelling.8.gerust Contact met ons vragen, bieden wij u bevredigend antwoord.invoerrechten en Belastingen1.meest producten zijn onderworpen aan de betaling van invoerrechten (bijv. in de Vs) of andere rechten, en andere kosten inclusief btw (BTW) andere belastingen. als deze zijn toepasselijk, ze worden geheven en bepaald wanneer de verzending is verwerkt door de toepassing douane agentschap in uw land. controleer uw land import beleid te begrijpen en vergewissen de toepasbaarheid van en uw aansprakelijkheid voor dergelijke rechten of belastingen voor de producten u aankoop.2.alle toepasselijke rechten en belastingen, eventuele zijn niet inbegrepen in de aankoop prijs van uw bestelling of transactie. als ze brengen en zijn geheven, dan zijn ze uw (en niet onze of de product fabrikant of leverancier) zool en exclusieve verantwoordelijkheid, en wordt betaald door u direct naar uw overheid of het koeriersbedrijf, wanneer de producten geleverd.3.betaling van de hierboven aangeduid rechten, kosten en belastingen zijn niet onze (of de product fabrikant of leverancier) verantwoordelijkheid.4.wij niet verantwoordelijk voor elke verzending of douane vertraging aangezien dit buiten onze controle.garantie en Terugkeer1.alleen defecte product zal worden aangeboden uitwisseling.2.defecte producten moeten worden geretourneerd binnen 30 dagen de datum u uw order.3.kan het tot 7 werkdagen om uw terugkeer na wij uw product. zorgen de mobiel niet Kunstmatige schade en do'ot neem afgezien de cellphone. terugkeer moet door de Koper betaald. alle geretourneerde artikelen MOETEN in de originele verpakking en MOET u ons de scheepvaart tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer en uw po #.4. zullen wij UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG, bij ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA ZOWEL Koper ALS Verkoper de transactie te annuleren van aliexpress.

Gegevensblad

caliber:
≤49mm
Pakket:
Ja
Merknaam:
PULUZ
Modelnummer:
ND Filter
Type:
ND Filter

Gerelateerde producten