• Fresh
Lanparte LANC controller Afstandsbediening Doos Schakelaar Opname Kabel voor Blackmagic Pocket Cinema Camera BMPCC BMPC

Lanparte LANC controller Afstandsbediening Doos Schakelaar Opname Kabel voor Blackmagic Pocket Cinema Camera BMPCC BMPC

Rating 
€ 24.58

Productcijfer
Op Voorraad

Lanparte LANC Controller Video Afstandsbediening Camera Opname Schakelaar voor BMPCC BMPC Cameraeen stijlvolle en compacte LANC controller. het beveiligt strak op de Lan Parte Front Handgrepen en geeft u de vermogen om start/stop de opname zonder uw handen off de handgrepen! ideaal voor Run n Gun situaties!
de montage ring kan worden verwijderd als niet met met Lan Parte handgrepen zodat dan kan worden gemonteerd direct op de rig. voor een snelsluiting mechanisme dit zou werken perfect met de Kamerar Quick Release Montage Apparaat. het is compatibel met alle LPT handgrips en doet fit op de Ti LTA UH-T03 handgrips ook.
deze LANC controller is getest en werkt perfect met de BMPCC.-Start/Stop Knop.
-1/4 inch draad voor montage direct op een kooi.
-kan monteren op elke LPT handvat.-compatibel met : Voor BMPCC Blackmagic Pocket Camera-gewicht : 85gvriendelijk let : 1. LANC afstandsbediening alleen! andere accessoires in de foto niet inbegrepen.2.het kan compatibel met alle apparaten die met LANC interface, waaronder Sony en andere digitale 's met LANC interface.      1 x Lanparte LANC Controller1x2.5mm naar 2.5mm Opgerolde Kabel

Gegevensblad

Merknaam:
Lpt
Pakket:
Ja
Modelnummer:
LANC-01
Type:
Remote Control
Model:
LANC-01

Gerelateerde producten