• Fresh
Silver gevlochten carbon fibre strijkstok met phoenix ebbenhout (4/4), Gratis verzending! kleding Goede balans van sterkte en flexibiliteit.

Silver gevlochten carbon fibre strijkstok met phoenix ebbenhout (4/4), Gratis verzending! kleding Goede balans van sterkte en flexibiliteit.

Rating 
€ 38.64

Productcijfer
Op Voorraad

  Gevlochten koolstof strijkstok ebbenhout kikker met phoenix embleem( 4/4)geavanceerdeduitse zilver gemonteerd
Model : bv-110
  over deze boog    Dit is een grote waarde boog met over het equivalent van een medium stijfheid braziliaanse pernambuco dat vertoont een goede mate van flexibiliteit.Wat carbon boog biedt, is dat je kunt krijgen betere stijfheid voor een lagere prijs, dus je verliest een beetje zoetigheid in het geluid( discutabel ook) Voor het niet met behulp van een houten boog, krijg je veel voor een betere controle en dus kan leveren betere muziek.Oude viool in huis, importeren wij koolstof grondstoffen uit zuid-korea in plaats van de chinese producenten. Zuid-koreaanse grondstoffen kunnen vinden Geven een betere sterkte en dit vertaalt zich naar stijver bogen die beweegt muzikale trillingen beter.  Aanbeveling :     Deze boog is geschikt voor het bevorderen van de studenten die vereist een redelijk goede prijs boog tegen de beste prijs.                   

Gegevensblad

Merknaam:
AIYI
Gebruik:
Violin Use
Modelnummer:
BV109
Bowmaking Technique:
Germany
Frog:
Phoenix Inlaid Ebony
Type:
Violin Bow
Wood Source:
South Korea
Fittings:
German Sliver

Gerelateerde producten